Villapark EcsenyVakantievilla's in VillaPark Ecseny: Type A

Dit is de kleinste vakantievilla uit ons aanbod en wordt in de parkeigen stijl opgericht. Zoekt u een kwalitatief goed, zeer goedkoop vakantie huis in het buitenland, een betrouwbare belegging en wilt u uw vakantie evengoed goedkoop houden, dan is een vakantiewoning in Hongarije een perfecte keuze. Zoekt u een natuurlijke en tevens hoogwaardige omgeving voor uw tweede huis, dan is villapark Ecseny een perfecte locatie. Villapark Ecseny heeft een zeer brede doelgroep en is zeer interessant als locatie om een vakantiehuis te verhuren. Verder wordt het vakantiepark niet alleen familievriendelijk, maar ook aangepast aan de behoeften van minder validen.

Vakantievilla type A: De kleinste vakantie villa maar desondanks is ook dit een woning die van alle gemakken is voorzien.

op de begane grond vindt u:
  • Eet/woonkamer
  • keuken
  • 3 slaapkamers
  • badkamer
  • terras
RichtprijsType A
huis 100,59 mē
terras7,34 mē
prijs excl. BTW14.898.321 HUF
GrondprijsNog niet bekend
Bijdrage ontwikkeling park2.979.664 HUF
20% BTW3.575.597 HUF
Richtprijs incl. BTW21.453.582 HUF

Heeft u belangstelling met betrekking tot vakantiehuis hongarije, een luxe complete vakantiewoning of een vakantie villa of wilt u meer informatie met betrekking tot een makelaar in hongarije, aarzel dan niet en vul het informatie aanvraag formulier in.