Villapark Ecseny

Waarom investeren in onroerend goed in Hongarije.

U heeft zich waarschijnlijk al enigszins verdiept in investeren in een vakantiehuis, vakantiewoning of vakantievilla en u zult er het nodige over gelezen hebben. Er doet echter een een hardnekkig gerucht de ronde over de aankoop van vastgoed in Hongarije waar wij u de waarheid over willen duidelijk maken. Een uitgebreide uitleg over het aankopen van onroerend goed in Hongarije vindt u hier. De aangeboden grondstukken in villapark Ecseny mogen gegarandeerd door buitenlandse particulieren aangekocht worden. Zoekt u een solide investering van onroerend goed in het buitenland dan is dit één van de veiligste die u kunt vinden. Grote internationale bedrijven investeren op dit moment heel veel in Hongarije en ook het aantal kleine ondernemers groeit enorm. Daarnaast speeld het toerisme een heel grote rol bij het herstel van de economie. De prijzen op de Hongaarse onroerend goed markt zijn op dit moment nog goed betaalbaar. De verwachting is dat de waarde van onroerend goed in de komende jaren aanzienlijk gaat stijgen door de toetreding van Hongarije bij de EU en de verwachte verdere verbetering van de economie als resultaat hiervan. De potentiële opbrengst van uw investering is dan dus ook enorm. En een (vakantie-)woning, huis of villa kopen of investeren in vastgoed in Hongarije is bij ons in goede handen.

Waarom zou u nog meer investeren in uw eigen vakantie huis of vakantievilla?
Wij geven u 10 redenen:

  • Door het economische klimaat een zeer interessante plek om te investeren.

  • De lokale bevolking staat positief tegenover buitenlandse investeringen in onroerend goed, omdat de locale economie hier erg veel profijt van heeft.

  • De kosten voor levensonderhoud zijn een stuk lager, dus u kunt zichzelf veel meer permitteren met hetzelfde geld als in Nederland.

  • Het klimaat is zeer aangenaam. De zomers neigen naar het mediterrane klimaat maar zijn niet zo warm.

  • Een mogelijkheid uw dromen van een eigen vakantiehuis of vakantie villa werkelijkheid te laten worden.

  • Een enorme diversiteit aan activiteiten en spellen die u kunt ondernemen.

  • Ook voor minder valide mensen een ideale plaats om de vakantie door te brengen door de vele voorzieningen.

  • Geniet van de schitterende cultuur en de zeer vriendelijke bevolking van Hongarije.

  • Of het de investering uw permanente woning of uw vakantiewoning, vakantiehuis of vakantievilla is maakt niet uit, uw eigendom stijgt zeer snel in waarde.

  • U kunt genieten van de Hongaarse nationale keuken in één van de goede plaatselijke restaurants. Hongarije ligt op slechts enkele uren vliegen van Nederland en met de moderne communicatiemiddelen zoals telefoon en internet heeft u snel contact met uw thuisland.