Villapark Ecseny

Goedkoop een huis laten bouwen door een poolse aannemer

Door samenwerking met het Poolse bedrijf Domy kunnen wij u ook een zeer goedkope manier van huizen bouwen aanbieden in Nederland. Domy werkt al 10 jaar als bouwbedrijf en is tevens een architecten kantoor. Domy werkt op bestelling van kant en klare projekten. U heeft keuze uit meer dan 300 types huizen, waar kant en klare bouwtekeningen voor beschikbaar zijn. Ook voor technische vragen en juridisch advies bent u aan het juiste adres.

Indien u gebruik maakt van de diensten van Domy, dan bespaart u 60 % op de totale bouwsom. Dit betekend dat u dus 60 % goedkoper uit bent dan als u uw huis door een nederlandse bouwfirma laat bouwen. Domy geeft 5 jaar garantie op de huizen, die kwalitatief van uitstekend niveau zijn.

U kunt alle ontwerpen zien op www.de.domywstylu.pl

Indien u gebruik wilt maken van de diensten van Domy zijn er 2 opties mogelijk: bouw casco of sleutel klaar. Levering is mogelijk door heel europa. Voor meer informatie of vragen kunt u ons bereiken via telefoonnummer 06-40448867 of 06-40770639 (na 5 uur bellen). Ook kunt u het contact formulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.