Villapark Ecseny

Het concept Villapark Ecseny

Ons concept is zonder onderscheiding gericht op zowel Hongaarse als buitenlandse klanten voor vastgoed. Gemeenschappelijk kenmerk is de wens in een natuurlijke en tevens hoogwaardige omgeving te wonen. Het vakantiepark zal niet slechts familievriendelijk, maar ook geschikt voor minder validen uitgevoerd worden, zodat deze zeer geschikt zal worden voor een aangepaste vakantie.

In het zuiden van de gemeente Ecseny ontstaat op een terrein van ca. 40 hectare een villapark. Dit park zal voor ongeveer 75% uit vrijstaande eengezinswoningen en villa´s in kwalitatief hoogwaardige uitvoering bestaan en voor een kwart uit gemeenschappelijke inrichtingen, zoals parken, restaurant en sport- en vrijetijdsinrichtingen. Het villapark zal over een eigen serviceafdeling beschikken, die diensten zoals tuinonderhoud, huismeesterservice en een aangesloten beveiligingsdienst aanbiedt.

Gepland is een jaarlijkse bebouwing van 5 tot 10 hectare, waarbij de gemeenschappelijke gedeeltes in eenzelfde verhouding worden aangelegd. De villas zullen in samenwerking met Villapark Ecseny in de parkeigen stijl worden gebouwd. Na het bouwen kunt u vervolgens uw vakantiehuis zelf bewonen, maar om de investering zo rendabel mogelijk te maken is het natuurlijk ook mogelijk deze te verhuren. Dit kunt u zelf regelen of in samenwerking met villapark Ecseny. Rendement is afhankelijk van uw verhuurmogelijkheden en de jaarlijkse waardestijging.

Mocht u nu verdere vragen hebben met betrekking tot ons onroerend concept, vastgoed in Hongarije, onze aangepaste vakantiehuisjes of hongaarse makelaars, aarzel dan niet en vul het informatie aanvraag formulier in of bel ons direct.