Villapark Ecseny

Vakantievilla's in VillaPark Ecseny: uw eigen vakantiehuis in Hongarije

Bij Villapark Ecseny heeft u de keuze uit 3 type kwalitatief zeer goede vakantie villa's. Dit zijn stuk voor stuk juweeltjes in de prachtige Hongaarse omgeving, waar u helemaal tot u zelf kunt komen. Er is keuze uit een drietal mogelijke ontwerpen vakantiehuizen die kwa grootte en aankleding met elkaar verschillen.

Op deze pagina vindt u een calculatie van de richtprijs van de ontwerpen voor het villapark. Per vakantievilla afzonderlijk is ook nog een standaardbouwbeschrijving te vinden. Inbegrepen is de bouw volgens beschrijving, kosten aanleg van gas, water en elektra, bouwaanvraag met inbegrepen de kosten voor plan, architect en legeskosten, alsmede volledige bouwbegeleiding ter plaatsen. De terrassen en bij vakantievilla type C tevens het zwembad zijn inbegrepen. Voor keukens kunt u desgewenst een stelpost opnemen. Met 1.000.000 HUF incl. BTW heeft u al een exclusieve keuken met alle apparatuur in L-vorm, zoals in alle vakantiehuizen gepland. Let op! Op dit moment is de grondprijs nog niet bekend. Voor meer informatie over de definitieve prijs kunt u contact met ons opnemen.

RichtprijsType-AType-BType-C
huis 100,59 m140,63 m387,67 m
terras 7,34 m66,00 m119,28 m
prijs excl. BTW14.898.321 HUF22.997.493 HUF63.905.060 HUF
GrondprijsNog niet bekendNog niet bekendNog niet bekend
Bijdrage ontwikkeling park2.979.664 HUF4.599.499 HUF12.781.012 HUF
20% BTW3.575.597 HUF5.519.398 HUF15.337.214 HUF
Richtprijs incl. BTW21.453.582 HUF33.116.390 HUF92.023.286 HUF

Standaard uitvoering lichtbouw

Fundering
Fundering minimaal 50 cm breed, diepte vorstvrij, afhankelijk van de grondstructuur voor het gebouw aan te passen.

Bodemplaat
12 cm bodemplaat in gewapend beton, versterkte water- en warmteisolerende uitvoering, 7 cm beton als schermlaag, terrassen worden waterisolerend uitgevoerd.

Muren
Wanden van houten pilaren 15/5, buiten bekleed met OSB onder inbreng van een damprem. Niet dragende wanden van lichtmetalen frames, wanden binnen met gipskarton beplankt.

Rookgasafvoer
2 stuks, buitenwerks 38/38 cm, incl. schoonmaakopening en afdekking tegen water. Hoogte volgens wettige minimaal voorschrift, schoorsteen n geschikt voor een centrale verwarming en n voor een houtkachel.

Pleister
Gevel: cementgebaseerd glad stukwerk, versterkt met glasweefsel over de gehele faade, afgewerkt met vorstvrij egalisatiemiddel, naden van de binnenmuren afgewerkt met glasweefsel en gips.

Sokkel
Sokkel buiten voorzien van stukwerk met bescherming tegen spatwater of voorbereiding voor aanbrenging natuurstenen of keramische bekleding.

Plafondconstructie
Houten balkenplafond met daarop liggende vloerdelen, mogelijkheid tot geluidsisolatie.

Dakconstructie
Traditionele houten constructie, ingedekt met betonnen dakpannen Mediterrn vrs, onderbespande folie.

Deuren / ramen / kozijnen
Grenen, alle ramen voorzien van isolerend glas (HR+ - spouw 15 mm), deuren van massief hout met lijstwerk.

Conservering
Ramen en deuren beschermd door beits in kastanjekleur, op wens tevens met blanke lak afgewerkt, binnenwanden in kleur van uw keuze geschilderd, houten plafond met beschermende beits of lasuur behandeld. Buitengevels in Crme kleur, sokkel antraciet geschilderd of op wens met grijs graniet bekleed.

Metaalwerken
Van verzinkt staal, overal waar ter conservering noodzakelijk blik als afsluiting.

Isolatie
In de buitenmuren 15 cm glaswol ingewerkt, buiten extra opgelijmd 5 cm Styropor - isolatie, eenzelfde isolatie en maatvoering in de bodemplaat.

Tegels
Badkamer op een hoogte aan het plafond betegeld, keramische vloertegels voor een prijs tot 2.500 HUF/m, naar keuze

Badkamer
Volgens de wens van de klant met douche of ligbad, wastafel, WC, wasmachineaansluiting, kleur sanitaire keramiek: wit.

Techniek
Inrichting van elektriciteitsnet, water-, riool- en verwarmingsbuizen volgens de specifiek uitgevoerde bouwplannen en de toepasselijke wettelijke voorschriften, warmwater via combiketel, elektrische installatie 230 V met koperleidingen, meter volgens de voorschriften van buiten zichtbaar tot 32 A huiszekering, betonnen afwatering van 30 cm breed rondom het gebouw.

Watervoorziening - riolering
Watervoorziening over het publieke waterleidingnet, riool d.m.v. septic tank van 15 m in gesloten uitvoering.

Algemeen
Bij deze omschrijving zijn uitsluitend de door ons gehanteerde standaards voor lichtbouw omschreven. Voor uw huis zal een concreet bestek worden gehanteerd dat uw eigen wensen beschrijft.


Heeft u belangstelling met betrekking tot een vakantiehuis huren, een vakantie huisje of recreatie woning kopen, een vakantiehuis in de buurt van het balatonmeer of wilt u meer informatie met betrekking tot vastgoed beleggen in Europa, aarzel dan niet en vul het informatie aanvraag formulier in.

Hoe gaat de aankoop in werking
De overige facaliteiten van Villapark-Ecsenny
Het investerings klimaat van Hongarije
Meer informatie over financieringen